Kapper

Vanmorgen kon niemand zijn bed uitkomen leek het. Colin had zijn wekker niet gesnoozed, maar meteen uitgezet. Na mijn derde snooze, toch maar eens een brul gegeven en toen kwam hij in actie. Toen bleek hij opeens toch een broodje te willen. Tot op heden wilde hij ‘s morgens nooit eten, maar nu hoorde ik opeens verontwaardigd “papa, waar is mijn eten?”.  Nou dat heb ik dus nog maar even snel geregeld. Toen eindelijk op pad. Ik kon de auto net voor de bus gooien en Colin kon zo uit de auto de bus in rollen. Na werk en school was het op naar Cor voor een knip beurt. Dat was hoog tijd geworden. Eigenlijk al voor de wintersportvakantie, maar toen dacht ik dat een bos haar misschien handiger was dan een kortgeknipt koppie. Er is weer flink wat af gegaan en we kunnen er weer even tegen. Colin iets korter laten knippen. Dan zijn nu zijn krullen wel meer weg, maar het ziet er beter uit als het weer begint te groeien. Colin heeft skype ontdekt om met zijn klasgenoten te kunnen praten tijdens het spelen van MineCraft. Hij is binnenkort jarig, dus misschien is een head-set iets voor hem? Na het gevraagde uurtje MineCraft, is hij netjes aan zijn huiswerk begonnen en dat zonder verder mokken, afgemaakt. Alles gaat wennen denk ik.

KorteKoppieSelfie

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.