Fictieverslag

Het is vandaag de dag van de nieuwjaarsrecepties. Annet moet bij IRIS opdraven, omdat ze in de organisatie zit. Ik kan vanmiddag naar Only Friends. Colin is vanmorgen dan toch uit zichzelf aan het fictieverslag begonnen, dat hij moest maken van zijn Nederlandse boek. Na de eerste alinea, was hij wel zo uitgeput dat hij even moest pauzeren in minecraft 🙂 Maar zonder er achter aan te hoeven jagen, had hij toch vrij snel een verslagje gemaakt. Ik moest vanmiddag nog langs huis om zijn schoolkratje te halen en mijn tas voor morgen, dus ik heb het verslag ook nog even afgedrukt voor hem. Ook nog maar een briefje op de deur van één hoog geplakt of er woensdagochtend iemand aanwezig is om mijn glasvezel kabel naar boven te kunnen laten prikken. De bewoner zelf zit twee maanden in Australië, maar er let iemand op zijn huis. Het vorige briefje was weg, maar helaas geen antwoord op gekregen. Dus nu nog een laatste poging. Anders moet ik de afspraak voor de aanleg maar weer opschorten tot de bewoner zelf thuis is. Verder was het een rustig dagje.

Fictieverslag

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.