I hate mondays

Wat een dag. Optimistisch Colin naar school willen brengen, blijkt dus het kruispunt bij het Kaj Munk verbouwd te worden. Daar is dus niet meer bij te komen vanaf de Hillegom kant. En vanwege het fijne ontwerp van Hoofddorp, kun je nergens doorsteken en moet je dus de hele rondweg over om via de andere kant bij school te komen. Je kunt langs die kant dus wel gewoon helemaal tot voor de deur komen. Maar de andere toegangswegen zijn kilometers afgezet. En je bent natuurlijk niet de enige die die omweg moet maken, naast iedereen die er normaal al rijd. Hij was dus ook te laat op school. Ik ben maar even meegelopen om in ieder geval te laten weten dat ik op de hoogte was van zijn late aankomst. Het bleek geen probleem te zijn. Hij was niet de eerste en niet de enige en waarschijnlijk ook niet de laatste. Op die route terug, richting mijn werk, stuit je dan je dan overal op doorgaande wegen waar je niet in mag, dus dat werd nog een hele puzzelrit. Want ik wist wel al dat het volgen van de doorgaande route je ergens voor Schiphol op de A4 afzet en die file wilde ik vast voorkomen. Dat dat waarschijnlijk niet veel had uitgemaakt, bleek toen ik de A9 opreed en daar alsnog achter in de file kon aansluiten. De door het tijdstip verwachtte drukte in de parkeergarage, viel gelukkig mee. Normaal gesproken is er na negen uur geen plek meer te vinden, maar nu was de garage nog half leeg. Na mijn werk even langs postNL om een pakje op te halen. Tot grote vreugde van Colin,maar bleek dat zijn nieuwe Skylander te zijn: Night Fall. Na het bol.com debacle, kon ik hem/haar via eBay nog bestellen. Colin blij!

MinionMonday

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.