50Mb/50Mb HDtv Yeah!

Vanmorgen eerst paniek. Colin kon zijn portemonnee met ov kaart niet vinden. Alles overhoop gehaald, maar onvindbaar. Snel naar Moon gereden om te kijken of hij daar lag, maar ook daar niets. Inmiddels was het te laat geworden voor de bus, dus kon ik hem nog naar school gaan brengen ook. Geld meegegeven zodat hij op de terugweg een kaartje kon kopen en weet snel naar huis. In eerste instantie om te werken,maar ook om op tijd te zijn voor de internet monteur. Die was lekker op tijd en heeft de glas omvormer en het nieuwe modem netjes aangesloten. Hij heeft meteen de nieuwe firmware er op geflasht. Daardoor hoeven er geen poortjes meer gereserveerd te worden voor IP-tv, maar gaan zowel het tv signaal als het internet signaal over alle poortjes. Dat scheelt weer een kabel. Al vrij snel werkte alles naar behoren. De tv gaf weer de HD kanalen ( yes! ) en de internet pagina’s sprongen het scherm op. De Wifi mocht hij nog even afblijven, want daar liep mijn werk laptop nog overheen, maar dat regel ik zelf verder wel in. Ook het kratje van Colin nog even rustig doorgespit op zoek naar zijn portemonnee, maar helaas, daar zat hij echt niet in. Colin had zijn schooltas ook nog uitgespit op school, maar ook daar zat hij niet in. Dat wordt nog even goed zoeken overal. Toen maar op pad gegaan naar de Paalbergweg. Werken op je werk, werkt toch prettiger. Eenmaal bij mams voor de deur, bleek Colin zijn portemonnee in Moon haar auto te liggen. Gelukkig in ieder geval boven water. Even gevraagd waar de autosleutel lag en de portemonnee er uit gehaald. Tevens Colin zijn thermos bidon er uit gehaald, want die was hij ook vergeten. Na het eten lekker naar huis en op de bank genieten van razendsnel internet en HD televisie. Oh ja, eerst nog even de boel zodanig configureren dat alles weer werkt zoals het voorheen werkte. Er zullen vast mensen zijn met een hogere snelheid, maar voorlopig ben ik dik tevreden!

www-speedtest-net

About Peter Hofman 2140 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.