Slippuhhhh

Vanmorgen uitgeslapen. Colin was de eerste twee uur vrij. We konden dus alles rustig aan doen. We zouden samen bij mijn moeder gaan ontbijten. Alles bij elkaar moet je je dan toch weer gaan haasten, want alles gaat op zijn elfendertigst. Alsof we alle tijd van de wereld hebben. Maar goed, ontbeten bij oma Tiny en hem op de bus gezet naar school. Nog even naar mams terug gegaan en daarna boodschappen voor vanavond. Colin had weer bloemkool besteld. De ingrediënten ingeslagen en deze keer waarschijnlijk de goede kerriesaus gevonden. Toen was het plan om een pannenkoek te gaan eten bij boerderij Meerzicht en dan naar Lelystad te gaan om een deel van de slipcursus van Annet te zien. Ze ging nu dan haar verjaardagscadeau echt “openmaken”. Door het reorganiseren van de netwerk chaos in de meterkast, werd het steeds later en toen ik weg ging, bleek de bosrandbrug omhoog te staan en niet meer naar beneden te kunnen. Omrijden via Aalsmeer ging ook fout, omdat daar de weg ook niet meer liep zoals het was. Ik kwam dus weer automagisch op de weg langs de ringvaart terecht. De bosrandbrug stond nog steeds fier rechtop, dus uiteindelijk via de A9 en Amstelveen in het bos aangekomen. Na van de pannenkoek genoten te hebben, was het eigenlijk niet meer haalbaar om even heen en weer naar Lelystad te rijden. Ik werd natuurlijk ook weer op tijd thuis verwacht door triggerfish-junior. Besloten om dan maar niet te gaan. Ik hoor de verhalen vanavond wel. Weer thuis gekomen, eindelijk dan maar eens de NAS firmware upgraden. Dan is dat ook weer op het hoogste niveau. Ook de TomTom was hoog nodig aan een update toe, dus die heb ik er ook maar meteen opgezet. Op verzoek van Colin me weer uitgeloofd op de bloemkool. Het ging nu een stuk beter dan de vorige keer. Om te beginnen had ik nu de goede kerriesaus gekocht. Verder had ik het vlees niet te vroeg om de pan gegooid. De bloemkool was deze keer nog warm op ons bord en Colin heeft de jus gemaakt terwijl ik aan het prakken was. Vervolgens hebben we er samen van zitten smullen. Na het eten de spullen ingepakt en Colin naar Monique gebracht. Zelf doorgereden naar Annet. Hopen dat morgen het weer goed genoeg is voor een etappe wandelen langs de stelling van Amsterdam.

SlippenAnnet

About Peter Hofman 2138 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.