Sam’s verjaardag

Vanmorgen deed nog steeds alles pijn. Die fiets marteling gisteren dreunde nog na. Lekker rustig aan gedaan dus. Sam vierde vandaag zijn verjaardag, daar zijn we naar toe gegaan. Ik had op Malta een klein, glazen schaakbordje gevonden dat me het ultieme Malta souvenir leek voor hem. Het zat nog stevig ingepakt, dus het bleef lang spannend voor Sam. Toen het eenmaal uitgepakt was leek het aardig in de smaak te vallen. Het was een spiegelend bord van ongeveer 20 cm bij 20 cm met een set zwarte glazen stukken en een set groen glazen stukken. Het stond erg mooi zo op het dressoir. Zowel de zelfgemaakte paprikasoep als de zelfgemaakte kerriesoep smaakten erg goed. Verder was het een gezellige middag. Ik weet al dat hij hier ging lezen hoe ik het gehad had, dus bij deze Sam! In de middag nog een bezoek gebracht aan Loods 5 in Zaandam. Ik moet nog steeds overal verlichting in huis hebben. Je zou zeggen dat ze daar voldoende keuze zou hebben, maar alles bij elkaar viel het toch tegen. En dan tegen prijzen waar je niet echt blij van werd. Ik dacht altijd dat Loods 5 een soort outlet achtig iets was, maar het lijkt meer op een hofleverancier voor yuppies. Van de week maar eens door de IKEA lopen, want daar had ik al leukere lampen gezien voor veel leukere prijzen. Meteen maar op zoek naar een setje inbouw LED spots om de halogeen spots in de badkamer te vervangen.

IKEA_lampen

About Peter Hofman 2140 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.