Nog ff dit, nog ff dat…

En voor je het weet is het half zes en zit je nog steeds op je werk. Door opstart- en aanloopproblemen in de ochtend, zijn diverse klusjes uitgelopen. En als dingen dan wel gaan werken, zit je er al snel helemaal in en vergeet je de tijd. Na het opbergen, inpakken en wat eten, was het inmiddels niet meer zinnig om naar Only Friends te gaan. Iedere vorm van hulp is altijd welkom, maar deze keer vind ik het te kort dag om nog te gaan. Thuis ook nog genoeg te doen. Mijn server leek gedurende de dag ingestort en liet zich op afstand niet meer herstellen. Die moest even stroomloos gezet worden alvorens hij weer iets wilde gaan doen. Ook nog even de positie van het lichtpunt ten opzichte van de tafel opgemeten om een zo slim mogelijke oplossing voor een plafond lamp te kunnen vinden. Er blijken inmiddels hanglampen te zijn die vanaf het lichtpunt met buizen of armpjes, heel ergens anders de lamp kunnen laten zijn. Een soort pixar lampje, maar dan hangend aan het plafond. Snel gaan kijken of er iets te vinden is wat er leuk uit ziet. Colin is inmiddels ook weer gearriveerd en is meteen nog even Minecraft gaan spelen. Met Tes op skype, slopen ze een hele wereld.

FoodStrip

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.