ARTIS

Colin had vandaag een kort dagje. Hij wilde graag van school opgehaald worden en dan naar Artis. Dat leek mij ook wel weer leuk, dus zo gezegd… De oude roofdieren galerij was al tegen de vlakte, maar het pad er langs was nu ook opgebroken om ruimte te gaan maken voor het nieuwe olifanten verblijf. De attractie vandaag was natuurlijk de pas geboren gorilla. Gelukkig had mams besloten om vlak voor het raam te gaan liggen. We hadden dus goed zicht op de baby. Het stuk dat ze niet in haar armen had dan, want het kindje lag goed toegedekt onder de harige armen van mams.  Die hield ook de omgeving goed in de gaten. Na wat ohhh’s en ahhh’s weer verder op pad. Het jaguar verblijf ziet er ook opeens af uit. De afscheiding mist nog, maar verder lijkt het verblijf zo goed als klaar. Dat is voor de zomer wel af en hopelijk bewoond. Op verzoek van Colin, wederom bloemkool gemaakt. Deze keer met worstjes en schnitzel, we kunnen niet aan de gang blijven met de biefstuk. Na het eten, de spullen ingepakt en naar Hillegom verkast. Morgen in ieder geval even naar de bibliotheek in Haarlem om Colin zijn boek terug te brengen en daarna misschien naar het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid? Of uitzoeken wat we in de voorjaarsvakantie gaan doen, of… We gaan het zien.

DSC_4966

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.