Haarlem

Het ontbijt viel vandaag samen met de lunch. Aansluitend naar Haarlem gegaan om Colin zijn boek terug te brengen naar de bibliotheek. Om toch of iets te doen op zo’n dag hebben we nog het archeologische museum bezocht. Eerst nog langs het Corrie ten Boomhuis gelopen. Daar zouden in de oorlog onderduikers gezeten hebben en is nu een soort museumpje. Het leek mij niet zo veel dus hebben het nu maar overgeslagen. Bij de lokale Marokkaanse supermarkt nog een tablet chocolade van met 92% cacao gekocht. Op weg naar de auto nog langs een leuke winkel met spullen voor in je huis gekomen. Daar wat leuke dingen gezien, maar die vereisen de aanwezigheid van de allesdragers op het dak. Andere keer nog maar eens langs gaan. Na het eten was het eigenlijk de bedoeling om sundaes te halen, maar de snackbar bleek wegens vakantie gesloten te zijn. Toen hebben Annet en Colin zelf maar wat in elkaar geknutseld. Mijn chocolade tablet bleek in ieder geval prima geschikt te zijn om de saus mee te maken.

92procent

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.