Thunderbird are Go!

Colin heeft een bed dagje gehouden. Die had stroom, zijn laptop, mijn tablet en zijn bedje om zich te vermaken. Ondertussen ben ik met Annet naar haar moeder geweest. In de middag gingen Annet en de jongens naar hun oude huis om nog wat boedel te verdelen. Colin en ik zijn vast naar huis gegaan. Komt ook beter uit met het programma morgen. Ik heb cursus en Colin is vrij. Die ga ik morgenochtend vroeg naar de Thomsonstraat brengen. Zijn opties zijn dan oma en mama. Maar dat mag hij bekijken. Na het eten lekker met Colin op de bank gehangen om de nieuwe serie van de Thunderbirds te bekijken. Ondanks heb gebrek aan touwtjes hebben ze toch een hoog niveau knulligheid weten te behouden. Door de door een computer getekende figuurtje is het houterig er wel uit, maar het is nog om aan te zien. Na de opruiming is Annet nog gekomen. Tot grote vreugde van Colin, want die kon weer een massage regelen.

SamenOpDeBank

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.