Laatste Power 8 dag

Vandaag de laatste dag van de Power8 cursus. De oefeningen hadden we al gedaan en wat extra presentaties hebben we ook nog gehad. Alles bij elkaar konden we redelijk bijtijds weer naar Amsterdam afreizen. Dat maakte dat ik nog genoeg tijd had om toch naar Only Friends te gaan. Onderweg naar Only Friends, kwam er een nieuwe cache op het scherm te voorschijn. Die was te lekker om te laten liggen, zo op een nul-dag. “De urban verkenner” liet zich makkelijk vinden. Snel mijn naam in het boekje gezet en door naar het zwembad. Met Dennis zitten bomen over het gebruik van een Raspberry Pi met een camera module in een waterdicht huisje. Dat gaat nog een vervolg krijgen.

ibm-power8-cpu-blocks

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.