356 van 366

Gisteren bij het loggen van de cache, gezien dat er vlak bij nog een lag. Vast gekeken hoe en wat, zodat ik vandaag in één keer door kon om te loggen. Waarom niet gisteren meteen? Omdat ook vandaag een dag was die nog van de kalender afgepoetst moest worden. Dus even via A10-noord naar huis gereden en snel “urban groen” meegepikt. De GC kalender begint er al erg gevuld uit te zien. Als alles goed gaat wordt op 15 Maart het laatste vakje ingekleurd. 356 gedaan, 10 te gaan. Mams had nog twee afleveringen van een leuke serie opgenomen. “Mr. Robot“, gaat over ene Elliot Alderson die overdag werkt bij een internetsecurity bedrijf, maar in de nacht zijn kennis gebruikt als hacker. Hij gebruikt zijn computerkennis om zijn medemens te hacken en te beschermen tegen bedreigingen. Op een dag wordt hij gerekruteerd door een onbekende man die ‘Mr. Robot’ op zijn jasje heeft staan. Mr. Robot vraagt Elliot om lid te worden van een hacker team genaamd “fsociety”. Het doel van de missie van dit hacker team is om het bedrijf te vernietigen, wat het internetsecurity bedrijf waar hij bij werkt juist beveiligt.

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.