BBQ EH

Oké, de foto stamt nog van de middag in het Amsterdamse bos, maar die barbecue kwam nog. Omdat de bus nu wel heel lastig met school verbind door de verbouwing van het kruispunt bij school, had Colin toch wel het verzoek om gebracht te worden. Tja, wat doe je dan? Je gaat… Toen bij mams ontbeten en nog een doos spullen uit mijn oude huis gehaald. Ook nog boodschappen gedaan en toen was het tijd voor eens lekkere pannenkoek. Na de pannenkoek maar eens naar Haarlem gereden wat beter te kijken naar de kist die ik eerder gezien had. Hij bleek leuk, waarschijnlijk handiger en hanteerbaar. Ik had al rekening gehouden met de aankoop en de dak dragers al op de auto gemonteerd. Met de kist onder mijn arm weer naar de parkeergarage gegaan en de kist op het dak gebonden. Gezien het tijdstip ben ik maar even doorgereden naar Hoofddorp om Colin op te pikken. Thuis bleek Annet er al te zijn. Die ging mee naar de barbecue. Redelijk op het laatste moment kwam namelijk nog de melding dat er ruimte voldoende was voor vrienden/vriendinnen/partners. Snel nog wat gerommeld en de rest van Colin zijn spullen bij elkaar gezocht. Toen Colin naar mijn moeder gebracht. Zijn andere spullen had ik verder al bij Monique thuis neergezet. De weg naar Tafeltennisvereniging de Veluwe, het honk van Bert Ham, ging van de ene file naar de andere. Veel later als verwacht kwamen we aan, maar we waren alsnog niet de laatste. Meerdere mensen hadden zich in de verkeersdrukte verkeken. Buiten was een soort overkapping waar de spitten waren neergezet. Binnen stond de rest van het buffet. De opkomst was redelijk. Het werd een gezellige avond waar we nog af en toe een balletje hebben geslagen. Sommigen hadden duidelijk vaker getafeltennist terwijl anderen niet wisten hoe ze het batje vast moesten houden 🙂 Toen het leeg begon te lopen, hebben we ook de thuisreis maar weer aanvaard. Die rit ging een stuk soepeler. Bij thuiskomst was het wel heel erg stil en donker. De aardlek en één van de groepen waren er uit gesprongen. Omdat er geen groepenlijst is, had ik geen idee wat de oorzaak zou kunnen zijn, maar na omzetten van de schakelaars leek alles weer te werken. Binnenkort maar eens kijken of er iets te vinden is. Nog even op de bank gehangen en lekker gaan slapen. Tot morgen.

Meerzicht

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.