Openheid

Rustig aan begonnen na de barbecue van gisterenavond. Daarna op pad gegaan naar Amersfoort voor de bijeenkomst van orpheus. Op het laatste moment besloten toch maar mee te gaan. Misschien was de reden waarom ik geen zin had, precies de reden om wel te gaan. Uiteraard van te voren de caches in de buurt gelden en vlak langs de route lag er inderdaad weer eentje die er om vroeg om opgepikt te worden. Dus een kleine omweg via “parken van Amersfoort, Waterwingebied“. Ik kon wel een drassig park door om er te komen, maar het was de moeite waard. Toen naar de bijeenkomst. “Openheid” was het thema en daar hebben we een middag over zitten bomen. Op een enkeling na, zijn we nog gaan eten in het centrum. Bistro “‘t Kannetje” had een menukaart met wat flauwe namen van gerechten (vond ik ten minste), maar dat deed niets af aan de smaak. Het “Kipje op wereldreis” was in gewone taal “Op Oosterse wijze gewokte kipfilet met cashewnoten en Oosterse groenten” en was erg lekker. Thuis nog even op de bank gehangen en toen gaan slapen onder mijn nieuwe dekbedhoezen. Tot morgen.

GC5H9VR-kaart

About Peter Hofman 2106 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.