De kist

De kist die ik afgelopen vrijdag in Haarlem heb opgehaald, doet het goed. De maat is prima. Nog even op zoek naar een methode om hem aan de binnenkant een beetje af te dekken met kastpapier of zo. Het kale, ruwe hout is misschien niet helemaal handig. ‘s Middags de AV500 powerline set teruggestuurd. Die legde mijn hele netwerk plat, dus daar heb ik niet zo veel aan. Misschien kon het niet omgaan met het televisie signaal dat tegenwoordig ook over hetzelfde ethernet gaat. Ik weet het niet en heb geen puf het uit te zoeken ook. Het zou plug-and-play moeten zijn en dat is het dus niet. Ook het naamplaatje voor mijn brievenbus besteld. Op aangeven van een van de buren al een keer gebeld met het technisch beheer bedrijf. Die zouden het in orde gaan maken, maar dat is nooit gebeurd. Tot ik van de week op de site van de VVE beheer maatschappij, gewoon een pdf documentje vond waarmee je je naam plaatje kon aanvragen. Dus ingevuld en opgestuurd. Zal mij benieuwen. Om ook vandaag van de geocaching kalender te poetsen, nog even langs het Abcoudermeer gereden om de cache “Het Abcoudermeer” op te pikken. Nog acht dagen en het jaar is gevuld! Met 982 gevonden caches, komt de duizend ook snel in zicht! De mijlpalen vallen uit de lucht.

DSC_4991

About Peter Hofman 2139 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.