Waakdienst the continuing story

Vandaag de continuing story voor wat betreft de nieuwe gang van zaken sinds 1 februari. Verwarring alom. Management lijkt te denken dat alles in orde is. De werkvloer weet echter niet wat de bedoeling is. Vorig jaar was alles duidelijk, maar het ene waakdienst nummer dat we toen hadden moet nu over twee of drie afdelingen verdeeld worden. Om te beginnen lukt dat niet, maar er is ook niemand geweest die dat bedacht had en er actie op had ondernomen. Er is gewoon besloten dat we vanaf 1 februari op de nieuwe manier gaan werken en dat is het. Of daar de faciliteiten en procedures voor aanwezig zijn, lijkt niemand over nagedacht te hebben. Nu zouden er dus snel nieuwe telefoonnummers voor de diverse groepen aangevraagd worden. Afijn, de dag zat er snel weer op. Ondanks de waakdienst ben ik toch nog even naar Only Friends gegaan. Ik had min of meer beloofd met een van de jongens te gaan duiken. Meestal ben ik net te laat voor dat uur, maar vandaag maar wat sneller die kant op gegaan. Leslie vind het altijd erg leuk om zijn setje pas op de bodem aan te doen. Iets waar ik ooit eens met hem mee ben begonnen. Na dat uur nog een sessie toypedo gooien met Simon en toen heb er maar een eind aan gedraaid. Kantoortijd was al afgelopen, dus als iemand zou willen bellen en mijn nummer zou vinden, moet ik toch bereikbaar zijn. Via de A10, A5, A9 teruggereden zodat ik in Zwanenburg uitkwam. Ik had nog niet gegeten, dus een broodje döner bij Kösem leek me erg smakelijk. Kop turkse thee er bij en smullen maar. Thuis op de bank naar de Hobbit gekeken. Mr. Robot wordt opgenomen voor morgen 🙂

OnlyFriendsByNight

About Peter Hofman 2190 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.