Kartongitaar

Vandaag weer de laatste werkdag van de week. Het part-timen bevalt nog steeds prima. De nieuwe situatie op het werk, zorgt voor de diverse disciplines nog steeds voor hoofdbrekens. Maar goed, we liepen tegen genoeg problemen aan die nog voor a.s. maandag opgelost moeten worden voor het patchen van systemen. Weer thuis, samen met Colin aan zijn huiswerk gegaan. Hij moest voor morgen nog een of ander masker afdrukken, zodat hij als varkentje door het leven kan gaan. En hij moest nog een kartonnen gitaar maken. Beiden voor een Frans toneelstuk morgen. Ik ben zo benieuwd he… In ieder geval hebben we lekker samen geknutseld. Verder ook Artis de Partis de derde geactiveerd. De eerste twee zijn in het geocaching gedruis verdwenen. Eens zien hoe ver nummer drie komt. Daarna nog drie dagen Euro Disney geboekt voor de voorjaarsvakantie 🙂 En tot slot samen met Colin de avond afgesloten met een paar afleveringen Thunderbirds are Go! Truste.

ColinSlash

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.