Duinkaart

Zoals afgesproken, Colin naar school gebracht. De kruising veroorzaakt nogal wat ov stress, maar dat zou volgende week oplost moeten zijn. Daarna weer naar mams voor het vaste vrijdagochtend ritueel. Monique kwam nog even langs.  De motor wilde niet starten. Even geholpen met aan duwen. Zo nu en dan trekt de accu het even niet meer. Die moet misschien toch binnenkort maar eens vervangen worden. De ergste kou hebben we wel gehad denk ik dus de accu zou weer minder moeite moeten hebben.  We wachten af. Na het ontbijt naar Sanquin. Ik mocht weer bloed doneren. Het blijft niet mijn favoriete hobby, maar die angst moet ik een keer zien te overwinnen. De vorige donatie was weer een poos geleden, dus ik zag er best wel weer even tegenop. Maar het viel, zoals iedere keer, weer reuze mee. Na Sanquin naar de AWD gereden om een nieuwe jaarkaart te halen. Ook wat foto’s van damhertjes naar Tom ge-appt. Die wil graag een keer met zijn camera achter de herten aan en vroeg zich af of er iets in de AWD te zien was 🙂 Nou… Genoeg dus. Na een uurtje wandelen kon ik op weg naar huis, zo Colin bij school oppikken. Die boft toch iedere keer maar. Samen met hem nog even langs de Praxis voor kabelgootjes. Had hij wel zin in, als… we ook even naar de ToysXL konden. Hij moest even kijken of er nog interessante Skylanders waren. Dat viel een beetje tegen, maar de Nerf geweren met Star Wars thema staan nu op zijn verlanglijstje voor zijn verjaardag. Thuis maar eens de achter speakers van de surround set aangesloten. De kabels kan ik nu in de goten achter de verwarming weg gaan werken. Na het aansluiten kon ik een microfoontje zetten op de plek waar normaal mijn hoofd zit. Vervolgens ging de set ploppend en piepend alle speakers af en stelde zichzelf op die manier optimaal in voor mijn luistergenot. Toen dat gebeurd was, ben ik ook eindelijk maar eens verder gegaan met de V2 diorama. De bomen in de bodem geboord. Voor het gras en het mos, had ik lijmkwastjes nodig voor de lijm. Helaas. Volgende keer beter. Het kan toch net in één keer opeens af zijn.

DSC_5007

About Peter Hofman 2145 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.