Shirtjes

Vanmorgen met barstend koppijn wakker geworden. Het ging ook niet over ook. In de middag nog even wezen shoppen voor shirtjes voor Colin. Hij begint aardig uit de huidige voorraad te groeien. Uiteraard bleef hij liever in zijn bed liggen, dus op de gok maar wat gekocht. Een shirt met een dino er op, moet goed zijn. Verder was bijna alles afgeprijsd en voor 6 euro kun je je geen buil vallen. Weer terug, bleek het allemaal in de smaak te vallen, dus hij kan weer even vooruit.

Shirtjes

About Peter Hofman 2197 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.