OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dikke zondag

Als alternatief voor de niet te houden dikke dinsdag, een Beerendonk traditie, was vandaag dikke zondag. Veel mensen konden niet op de bedoelde dinsdag, dus is uitgeweken naar deze zondag. Colin moest even aangespoord worden zijn huiswerk te maken. Op de een of andere manier schijnt hij toch te denken dat dat allemaal automatisch gaat. Mijn best gedaan om hem zo goed mogelijk te helpen met het Nederlands. Eind van de middag zijn Annet en Colin begonnen met het bakken van de pannenkoeken. Er werd een man of achttien verwacht, dus ze hadden een klusje… Gelukkig zouden er ook van buitenaf pannenkoeken aangeleverd worden. Tussen half zes en zes waren we compleet en stond de tafel vol met pannenkoeken. Je kon kiezen uit naturel, appel, kaas, spek en banaan. Ondanks de grote hoeveelheid, werd er toch een flink gat in de voorraad geslagen. Op een paar na, is alles op gegaan. We moesten zelfs nog even wat apart houden voor twee tennissers die wat later aanschoven. De foto van vandaag zou een bakkende Colin geweest moeten zijn, maar op de een of andere vreemde manier was er opeens aan map met foto’s van mijn telefoon verdwenen 🙁 Zeg maar dag met je handje tegen een hoop melige selfies met Colin 🙁

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
About Peter Hofman 2139 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.