Dag waakdienst!

Gelukkig. Vanmorgen zat het er weer op. De waakdienst. Ook gelukkig, ben ik dus niet gebeld en heb dus geen actie hoeven ondernemen. Dat zorgt overigens niet dat je een rustige dienst hebt, want je bent er toch onbewust mee bezig. Toen de voorbereidingen gaan treffen voor de patching van vanavond. We kwamen inmiddels een stukje verder richting de consoles, maar bereiken lukt nog steeds niet. Gedurende de dag bleek opeens dat de planning toch op de schop moest. Toen puntje bij paaltje kwam, bleek ik toch een vrije avond te hebben 🙂 Colin bij mams nog aan zijn huiswerk gekregen. Veel geproest en gesteun, maar toen hij eenmaal begon was hij met vijf minuten klaar. Als hij dat nu gewoon meteen doet, wordt het allemaal een stuk eenvoudiger. Het weer wordt ondertussen slechter. Het onweer komt dichterbij. Mijn detector is nog niet aangeslagen, dus òf hij werkt niet, òf het is nog buiten zijn bereik. Hoe test je dat… Afwachten maar tot het onweer dichterbij komt.

DSC_5013

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.