Migraine

Vanmorgen vol goede moed begonnen, maar de hoofdpijn bereikte weer snel het migraine niveau. Zodra de tijd e op zat, ben ik naar huis gegaan. Vandaag maar niet naar Only Friends. Hoe jammer ook. Thuis nog een beetje rustig gerommeld en ook de dakdragers van de auto gehaald. Morgen op weg naar Apeldoorn, gaan die vast erg veel geluid maken. Terwijl ik bezig was, kwam de postbode de zuiltjes voor de surround speakers brengen. Die heb ik ook nog gemonteerd. Die staan nu achter/naast de bank. Toen nog eens op een serieuze manier de surround set zichzelf laten inregelen. Dus nu wel precies doen wat er op het scherm gevraagd werd. Na veel, nu extra irritant, gepiep en geplop, zou de afstelling perfect moeten zijn. Colin kwam ook weer bij me, met huiswerk. Samen met hem de Franse sudoku opgelost, door de namen van de dagen om te zetten in 1 tot en met 7 en zo de sudoku op te lossen. Achteraf heeft hij de getallen weer vertaal in de namen van de dagen. Terwijl hij bezig was te reperteren voor de overhoring maandag, heb ik Libre Office op zijn laptop gezet, zodat hij het volgende fictieverslag optimaal kan maken. Ook nog al mijn Enigma-E documentatie op cd gezet voor meester Winnubst, zodat hij die morgen aan hem kan geven. En verder op de bank gehangen en naar “In de ban van de ring – De reisgenoten” gekeken (en geluisterd).

migraine

About Peter Hofman 2138 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.