Toeval

Vanmorgen Colin naar de bushalte gebracht. Hij wilde eigenlijk wel weer naar school gebracht worden, maar dat kan ik niet blijven doen. Na het ontbijt bij mams nog even naar ome Joop, die toch wel problemen had om met zijn nieuwe pc te kunnen werken. De mail weer goed ingesteld en internet weer zo gezet dat hij er mee kon werken en toen kon hij er wel weer mee werken. Colin wel uit school gehaald. Hij zou eerst met Sem naar mij toe gaan, maar nu bleek toch dat ze naar Sem toe wilden. Daar heb ik hem dus naar toe gebracht. Naast de voordeur, hing een houten kistje met een cijferslot en een geocaching logo… Het bleek Legoland in de Polder te zijn. Die lag al een poos opgelost thuis, maar was nog niet gelogd. Thuis even de oplossing er bij gepakt en bij het ophalen van Colin even tussendoor de cache gelogd. Weer thuis is Colin netjes zijn Nederlands gaan repeteren en ben ik de bloemkool klaar gaan maken. Met de vandaag gekochte stamper, was het een stuk simpeler om de bloemkool door de aardappelen te prakken. Het gaat steeds beter. Na het eten nog een aflevering van Thunderbirds are Go! gekeken en toen Colin naar Monique gebracht. Daar nog even samen met Moon de spiegel boven de bank gehangen. Die was bank-breede en behoorlijk zwaar. Dat was geen klusje om even in je eentje te doen. Toe die hing verder op pad gegaan naar Hillegom. Wordt vervolgd…

LegoLandInDePolder

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.