Weer een stukje

Vanmorgen bijtijds opgestaan om weer een stukje van de Stelling van Amsterdam te lopen. Eerst met twee auto’s naar de Zoete Inval gereden. Daar mijn auto neergezet. Toen met de auto van Annet doorgereden naar het veer Buitenhuizen. Daar heeft Timo ons er uit gezet, zodat hij de auto verder kon gebruiken vandaag. Wij zijn vervolgens terug naar de Zoet Inval gewandeld. Onderweg nog een cache opgepikt bij het Fort Benoorden Spaarndam, die in eerste instantie niet te vinden was. Tot ik even rustig ging staan om op de GPSr en de telefoon even wat meer te lezen over deze. Toen viel mijn oog op de nano. En als je hem dan eenmaal in het oog hebt, is het onmogelijk om hem niet meer te zien. Snel gelogd en weer op pad. De rest van de wandeling ging lekker zonder caches. Bij de Zoete Inval weer in de auto gestapt en naar veer Buitenhuizen gereden. Het cafetaria daar was de vorige keer zo goed bevallen dat we daar nu weer wilden eten. Misschien morgen de laatste acht kilometer vanaf de Zoete Inval naar het Fort bij de IJweg. De weersvoorspelling is niet best, maar dat was hij voor vandaag ook niet. We zien het wel.

DSC_5034

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.