Zachtjes tikt de regen

Vanmorgen bleek het weerbericht van gisteren toch redelijk te kloppen. Druilerig weer. In het noorden en oosten van het land, konden ze alweer sneeuwpoppen maken. Dat zou wel daar blijven en niet naar het westen komen, maar toch. Toch maar op pad gegaan voor het laatste stukje “gat”. De regen viel mee. Een beetje druilerig, maar het was goed te doen. Eerst de ene auto bij het batterij aan de IJweg neergezet en toen met de andere auto naar de Zoete Inval gereden. De wandeling was best lekker. Op een gegeven moment merk je toch dat het best koud is, maar gelukkig was het niet zo’n lange etappe. De enige cache die enigszins langs de route lag, bevond zich midden in de ringvaart op een dukdalf. Die hebben we dus maar laten liggen. Ook daardoor waren we vrij snel weer bij de auto. Daar nog wat gegeten bij Papa’s Beach House. Daarna snel de auto bij de Zoete Inval opgehaald en naar Hillegom gegaan. De route op de kaart is weer aaneengesloten 🙂 De volgende etappe begint in Aalsmeer. Nog ongeveer vijftig kilometer te gaan.

SVA 20160214125438546

About Peter Hofman 2146 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.