NLP the day after

Inmiddels voelt mijn hoofd toch een soort van gereset. Ik heb vanmorgen “Nee” gezegd tegen een klusje. Omdat ik andere dingen onder handen had die al langer lagen en iedere keer door ad-hoc dingen opschoven. Dat voelde in eerste instantie erg rot, maar het resultaat was dat die opgeschoven klus nu wel zo goed als klaar is. Verder spierpijn van het 2 millimeter plekje. Het punt boven je borstbeen dat je twee millimeter op moet tillen om een positieve houding aan te nemen. Met een geweldig gevoel naar Only Friends gegaan. Bwehhh. Zo een impact heeft de cursus nu ook weer niet. Nog niet ten minste. Maar het bijna af kunnen maken van het klusje gaf toch wel een goed gevoel. Bij Only Friends werd de deur al voor me open gedaan door Leslie. Die wilde weer met mij duiken. Omdat ik aparte oefeningen met hem doe. Hij is al zo goed, dat rondzwemmen met een toypedo niet echt zijn ding is. Dus had ik hem al een keer aan de oppervlakte naar zijn set laten zwemmen die op de bodem op hem lag te wachten. Vandaag hebben we de setjes onder water uit en weer aan gedaan. Dat vind hij altijd wel leuke dingen. Voor die sessie had ik ook nog een tweede intro van Omar. Die zwemt alleen met zijn armen, omdat zijn benen niet voldoende kunnen om mee te zwemmen. Maar zoals vaker met mensen met een handicap ergens; de rest van het lichaam compenseert behoorlijk. Weer thuis kwamen eerst Colin en toen Annet nog aanwaaien. Colin had een TIEN voor zijn Nederlandse luistertoets. Hij kan dus wel luisteren ?!?! Annet had nog wat huiswerk voor haar jaargesprek, dus ik kon lekker naar de twee torens kijken.

Vuleehhhhhh

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.