Achterstand wegwerken.

Door alle drukte was ik een beetje achtergebleven met berichten plaatsen. Iedere dag had ik wel de ruwe concepten ingeklopt, maar die waren niet publicatie waardig. Daar zaten nog meer fouten in dan normaal en er ontbraken ook plaatjes. Inmiddels alles een beetje bijgewerkt, gefatsoeneerd en zojuist gepubliceerd. Nu weer proberen bij te blijven. Colin kruipt inmiddels de zwarte cijfers in met Nederlands. Gisteren een TIEN voor zijn luistertoets en vandaag een 6,7 voor zijn laatste toets. Hij gaat zo lekker de goede kant op! Na zijn huiswerk hebben we weer een paar afleveringen van de Thunderbirds gekeken. Grappig dat hij het zo leuk vind.

AchterstandFebruari2016

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.