Bijblijven…

Vanmorgen was het nogal mistig. Ik kon niet eens het talud van de snelweg zien liggen. Bij de bushalte had een onverlaat met een vrachtwagen op “mijn” plek geparkeerd, dus ik moest ergens een straatje in om Colin af te kunnen zetten. Toen met mams naar Wollepop gegaan om wat tassen met boeken op te halen. Toen eindelijk onderweg naar de aquariumbouwer om drie plaatjes glas te halen voor de reparatie van de hoekbak. Onderweg bedacht ik me opeens dat ik ook nog boodschappen moest doen, dus de aquarium excursie is vroegtijdig afgebroken. Na de boodschappen mezelf maar verwend met een pannenkoek bij Boerderij Meerzicht. Colin uit school gehaald en naar huis gegaan. Sem werd even later door zijn moeder gebracht voor een middagje huiswerk MineCraft. Ik heb een eigen MineCraft server voor ze opgezet. Dan kunnen ze met hun eigen groepje, hun eigen wereld gaan bouwen. Ben benieuwd. Dat ding is in MineCraft te bereiken via triggerfish.xs4all.nl:25565 of 1s1.ddns.net:25565. Dat laatste is gewoon een DDNS entry naar hetzelfde ip adres als de eerste, maar nu kunnen ze naar hun klasnummer verbinden 🙂 What’s in a name… Terwijl ze lekker aan het bouwen zijn, heb ik zelf de al een poos geleden gekochte kabelgootjes onder de verwarming geplakt om de speakerdraden weg te werken. De andere heb ik in de gang langs het plafond geplakt, zodat de netwerk draad niet meer over de grond liep. Het is nog alles, maar het gaat er steeds meer op lijken. Inmiddels is de mist opgetrokken en heb ik weer een mooi zonnig uitzicht.

DSC_5090

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.