Druilerige dag

Lekker uitgeslapen. Colin wil een bed/game weekend houden. Die is vanmorgen begonnen op de minecraft server samen met Sem en Tes. ‘s Middags ben ik toch maar in actie gekomen en even naar het centrum van Hillegom gelopen. Mijn bewegings App “human” registreert toch het meeste niet. Beetje jammer. Leek een leuke motivatie om dagelijks 30 minuten te lopen. Dan maar eens een keer een alternatief proberen. Verder diverse aanpassingen in de minecraft server moeten doen om die naar wens van de gebruikers te krijgen. Langzaam maar zeker wordt het wel wat. Misschien maar eens gaan kijken naar een dedicated servertje. Misschien draait het op een raspberry pi?

MineCraft1S1

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.