Gewone werkdag

Ondanks erg kort en slecht geslapen te hebben, begon de dag weer gewoon. De spullen voor Colin klaargemaakt, hem vanuit Hillegom, maar school gebracht, doorgereden naar Zuid-Oost en weer aangesloten in het kippenhok. Het was al weer vroeg druk. Bijna één week na de eerste NLP dag. Vandaag eindelijk de notities van de medecursisten kunnen lezen. Bij de verhalen, moest je op post-it’s schrijven wat je allemaal goed vond aan het verhaal en wat er voor vragen op zouden komen. Ik had al reacties gehoord en kon het nog niet opbrengen om ze ook te lezen. Nu dus wel. En het viel mee. Ik kon er mee omgaan. Geen slechte dingen, in tegendeel. Maar daar lag waarschijnlijk ook mijn probleem. Maar goed. We gaan door met Nee zeggen en met bewust je gedrag proberen te sturen. Soms valt het mee, soms valt het tegen. Het hangt ook heel erg af van wie je tegenover je hebt. In de pauze naar de Praxis geweest om even de muurverf voor Annet te inventariseren. Bij het rondje kwam ik ook weer de hard houten grond tegels tegen. Die moet ik op mijn balkon hebben! Colin belde nog om te vragen of ik op mijn werk zat. Dat ik vanmorgen gevraagd had hoe laat hij uit was en zo. Dat ik toen gezegd had dat ik het niet ging redden, was voor het gemak maar vergeten denk ik 🙂 Maar er werd verder niet gezeurd. Hij was alleen bezorgd. Hij was onderweg naar de bushalte en hij zou het vervelend vinden als ik voor niets bij school stond te wachten. De komediant! ‘s Avonds liepen nog twee veilingen af. Een Enigma-E en een wandklok. De Enigma-E wilde ik er wel graag bij hebben, maar niet tegen elk bedrag. Ik was al over mijn grens gegaan, maar het was toch niet genoeg. Iemand had er nog meer voor over. Nou ja, het was toch de versie met de bugs er nog in, dus… Een wandklok, had ik wel net binnen mijn grensbedrag te pakken!

NLPnotes

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.