Buurman en buurman

Weinig bijzonders vandaag. De “gewonnen” klok betaald. Uit normale zoekacties kwamen vreemde resultaten te voorschijn. De mafste was wel een star trek plaatje over een antieke trekstraal. Aan het einde van de werkdag waren we weer uitgenodigd door bobo Buurman, die weer kwam toelichten hoe het gaat. Niet veel nieuws onder de zon. We gaan fast forward met standaardisatie en automatisering. Dat sommige tooling in de koelkast stond, waar ik tegenaan liep, was Volgens hem wat genuanceerder, maar bij die algemene uitspraak bleef het. Na het werk naar de Praxis voor de muurverf voor de Leidsestraat. Toen naar de AH voor spek. Als avondeten een keer kapucijners met spek gemaakt. Verder weer lekker een avondje bank hangen.

DSC_5094

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.