Vreemde dag

Vanmorgen met een raar gevoel wakker geworden. Die ouwe zou vandaag jarig zijn geweest. Lang liggen draaien tot de wekker. Voor ik naar Eindhoven afreisde toch nog even ma, mo en as geappt met mijn medeleven. De rit naar Eindhoven ging lekker relaxed. Met 98 op de cruise control, rustig naar de high tech campus getuft. Daar kom je via een echt heuveltje de verschillende niveaus van de parkeergarage in. Het gebouw in was een andere uitdaging. Ondanks dat het om een KPN locatie gaat en mijn pas bhv autorisatie heeft, moest ik toch de molen in met identiteitsbewijs en bezoekers pas. De lunch konden we genieten op “the strip”, een reeks eettentjes op de campus. Na de lunch dan het werkoverleg. Omdat het werkoverleg ineens in de middag werd gehouden in plaats ban in de ochtend, kwam ik in tijdsnood. Het liep uit tot na mijn deadline. Ik ben dus voortijdig richting Only Friends vertrokken. Onderweg zag ik op de TomTom het aankomst tijdstip steeds verder opschuiven vanwege de verkeersdrukte. Op een zeker moment maar besloten niet meer te gaan. Dat zou wel een heel korte sessie worden. Thuis bleken de doomsday clock, de regenjas voor mijn camera en de nieuwe minecraft server binnengekomen te zijn. Colin kan morgen bij oma van Lego mooi een kastje voor de Raspberry Pi in elkaar knutselen.

DSC_5095

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.