Sleuteltjes

Colin blijft proberen naar school gebracht te worden. Uitgelegd dat ik geen taxi bedrijf ben en ook zelf dingen moet en wil doen op mijn vrije dag. En als ik hem dan haal en breng, dat er dan weinig tijd voor mezelf overblijft. Dat snapte hij dan wel, maar hij blijft proberen. Tot de bushalte was prima. Door naar mams voor het ontbijt en aansluitend naar het servicepunt van de gemeente on te kijken of mijn verloren sleutelbosje misschien door iemand was gebracht. Helaas niet, maar volgens de man achter de balie, werden de meeste gevonden sleutels naar Hoofddorp gebracht, dus daar ook meer even naar toe geweest. Niet in de bak “januari” noch in de bak “februari”. Dan  aar boodschappen gaan doen. Na de boodschappen nog even langs mams om wat weg te brengen en de lego blokjes die ik vergeten was, mee te nemen en op naar boerderij Meerzicht :}  Daardoor een sneak preview gekregen van de nieuwe borden die net binnengekomen waren. Erg mooi met een pauw in het midden en topjes veer op de rand. Toen naar Hoofddorp om Colin op te halen. Dat was zo afgesproken. Thuis heeft hij lekker zitten klagen over het aldoor crashen van de minecraft server. Ik heb het overclocken maar weer terug gedraaid en ook Java met wat minder geheugen gestart. Toen leek de boel wat stabieler te draaien. Nog maar eens goed zoeken naar de optimalisatie parameters voor de Pi B2.

Sleuteltjes

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.