Zilks Uitzichtpunt

Vanmorgen piepte mijn monitoring systeem dat de minecraft server plat lag. Handig. Nog geen noodcalls van Colin gekregen, dus even op afstand het proces weer gestart. Ook even op de te doen lijst gezet dat ik nu toch eens moet uit gaan zoeken hoe ik die server wat stabieler kan maken. Wel meteen maar vast geregeld dat de server weer zou starten als hij crashte. Loopje gemaakt dat MC start. Na de brunch op de fiets naar de AWD ingang De Zilk. Er lag daar aan het strand nog een cache die je via wat tussen punten kon bereiken. De tussen punten waren niet noodzakelijk maar leverden wel hints op voor de eindcache. Alle tussen punten waren goed te vinden en de hints waren vastgelegd op de foto. Op het eind coördinaat van “Zilks Uitzichtpunt” hadden we de cache gevonden zonder de hints nodig te hebben. Toen we de cache hadden, vielen de letters van de hints vanzelf op zijn plaats. Vervolgens weer de redelijk lange wandeling terug naar de fietsen aangevangen. De fietstocht op zich was weer een uitdaging met de wandelschoenen. Gelukkig was het niet al te ver, maar het blijft een ramp om met die klompen aan te fietsen. Volgende keer toch maar eens proberen de fietsschoenen mee te nemen.

DSC_5103

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.