Glas dan toch

Vanmorgen lekker rustig begonnen in Hillegom. Annet moest gewoon naar haar werk, ik had al vakantie 🙂 Onderweg naar huis wat boodschappen gedaan voor morgen onderweg. Dan hebben we op weg naar Euro Disney wat te eten en te drinken. Daarna eindelijk dan toch eens wat glasplaatjes kunnen halen om de schade aan het aquarium te bedekken. De aquariumbouwer sneed het uit restglas en ik kon het zo meenemen. Dat scheelt al vast weer. Nu eerst een stevige hoek in elkaar kitten en die dan op de beschadigde hoek kitten. Vervolgens nog wat geknutseld met de minecraft server, tot ik het tijd vond om Colin op te gaan halen. Die vond het ook tijd, want die belde al waar ik bleef 🙂 Er was kennelijk een klein misverstand over het tijdstip geweest. Maar goed, het werd al snel duidelijk waar de haast vandaan kwam… MINECRAFT ÉÉN-PUNT-NEGEN was uitgebracht. En die moest natuurlijk acuut en direct en onmiddellijk op de server gezet worden. Afgesproken dat wel eerst mijn jas uit mocht doen en een kop koffie mocht pakken, maar dat ik daarna snel zou gaan kijken of ik dat voor elkaar kon krijgen. Hij had mazzel. De jar files was inderdaad beschikbaar dus dat kon snel geregeld worden. Toen samen met Colin “uit eten” geweest. Patatje met bij de patatza(a)k. Aansluitend naar de food strip voor het leap day geocaching event. Een event georganiseerd voor het verkrijgen van de leap day 2016 souvenir. Colin is al weer snel in de auto gekropen, die vond het te koud worden. Toen ik uitgekletst was, zijn we Annet op gaan halen, zodat we morgenochtend vroeg af kunnen reizen naar Paris. Nog even naar Droomhuis Gezocht gekeken. Dat speelde zich deze keer af in  Fiesch.

GlasDanToch

About Peter Hofman 2136 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.