Disney 1

Vanmorgen ging de wekker om kwart voor vijf!!! Één keer snoozen voor Annet ging douchen. Ik heb me nog even omgedraaid. Maar toen was ik toch aan de beurt . Eerst Colin vast laten weten dat hij ook zo zijn bed uit moest en toen gaan douchen. Toen Colin nog en we konden op pad. Voor Antwerpen stonden we al een half uur in de file. Tom Tom stuurde ons door de krochten van Antwerpen. Het zal best een minuut korter geweest zijn en ik heb weer een stukje buitenland gezien wat ik nooit eerder had gezien. Bij Disney was het nog even zoeken naar hotel Cheyenne. Het blonk weer niet uit in duidelijkheid allemaal. Inchecken ging prima. We zaten in gebouw Calamity Jane, kamer 12. De kamer was al beschikbaar, dus dat was wel prettig. Na de spullen in de kamer gebracht te hebben, namen we de shuttle bus naar het park. Helaas was het weer als voorspeld: nat. Maar het voordeel daar van is dat het wat rustiger is. Space mountain was dicht vanwege een defect. Mmm, déjà vu… We zagen hoe aldoor lege karretjes gelanceerd werden. De Indiana Jones rit was wel open. Annet ze op het laatste moment dat die over de kop ging en haakte af. Het treintje maakte inderdaad een looping, maar zo snel dat je er niets van merkte. De ruimtevlucht maar Endor ging minder voorspoedig. Die piloot was gek 🙂 Toen nog Buzz lightyear geholpen met het uitschakelen van zijn vijanden. Me in de winkel in kunnen houden en niet mijn eigen lichtvaardig samengesteld. Toen zagen we karretjes net mensen gelanceerd worden on Space Mountain, dus die hebben we toen ook nog maar gedaan. Inmiddels was het opgehouden met zachtjes regenen en werden we toch wel nat en koud. Verder Armageddon, Small World en de Nautilus. De parade maar niet afgewacht en even iets gegeten en weer terug naar het hotel gegaan. Nagevraagd hoe laat we aan het ontbijt konden aanschuiven en snel naar de kamer gegaan om warm en droog te worden. Truste.

DSCN2561

About Peter Hofman 2143 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.