Disney 2 : studios

Vanmorgen rustig wakker geworden. Gezorgd dat we om negen uur bij het ontbijt waren. Ik had oude boterhammen zakjes om mijn sokken gedaan om te voorkomen dat mijn voeten weer drijfnat zouden worden. Waarom ik niet gewoon mijn wandelschoenen mee had genomen, weet ik niet. Na het ontbijt weer met de bus naar Disney. Deze keer de studios in. De beveiliging is trouwens goed geregeld. Niemand komt het park binnen zonder gecontroleerd te worden. Tassen worden gecontroleerd in een scanner, iedereen gaat door een detectiepoortje en bij twijfel volgt extra controle. Dit alles ongetwijfeld door de recente aanslagen. Prima hoor! Een maal binnen in de crush coaster gedaan. Verder een rondje langs de buitenkant gelopen en alles gedaan wat leuk leek en een niet al te lange rij had. Er was overigens best veel in onderhoud. Best wel een groot aantal attracties waren gesloten. Er bleef nog genoeg over, maar toch… De auto en motor show was ook leuk, maar het werd al snel kouder op de tribune. Wat stunts met motoren en wat slip en race partijen met auto’s. En toen begon het te sneeuwen. Jawel : sneeuw. Veel en het bleef liggen! We zijn dus maar in een winkeltje blijven hangen en Colin en ik hebben divers lichtzwaarden in elkaar gezet. En weer uit elkaar gehaald, want 30 euro voor een slechte zaklamp is wel een beetje veel. Annet was vast richting main street gegaan om daar te shoppen. Om kwart over vijf elkaar weer opgezocht bij de uitgang om naar Cafe Mickeys te gaan, alwaar we gereserveerd hadden. Pizza! Tijdens het eten kwamen er nog verschillende Disney figuren langs voor een foto. Minnie, Mickey, Goofy, Tijgertje en Pluto kwamen langs. Was voor mij een onverwacht extraatje. De studio’s waren inmiddels dicht gegaan, dus we zijn maar weer richting het hotel gegaan. De sneeuw had het toch weer akelig koud gemaakt.

DSCN2718

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.