Disney 4 : The day after

Vanmorgen niet in Disneyland wakker geworden. De drie dagen waren toch redelijk vermoeiend geweest, want om twaalf uur lag iedereen nog op bed. Toch maar op gang gekomen en boodschappen gedaan voor het weekeinde. Weer thuis nog even een korte wandeling naar de cache vlak bij mijn huis. “HU 15-11 : Zicht op A9” lag al een poosje op loopafstand en ik had hem nog steeds niet. De locatie was nogal een echte Heracross uitdaging. Deze keer maar niet de boom geprobeerd, maar gewoon mijn droogpak aangetrokken. Aan Annet de eer om de rits dicht te doen en toen kon ik gaan waden. Onder verbaasde blikken van twee wandelaars, die zich echt afvroegen of ik wel bij mijn volle verstand was. Tot mijn middel in het water, was ik zo bij de cache. Aan de kant terug, snel ingevuld en tot nog grotere verbazing van de wandelaars, ging ik weer het water in om de koker terug te plaatsen. Met een gemeend “respect” vervolgden ze hun weg weer. Weer thuis kwam ik er achter dat ik toch de verkeerde kip schnitzels gekocht had. Deze hadden ook nog ham en kaas in zich. Dat werd Colin net even te gek en die heeft het bij de bloemkool alleen gehouden. Hij had trek, want hij heeft bijna de hele pan leeggegeten. Van de kerrie saus was ook weinig meer over gebleven. Na het eten met Annet Millennium 2 zitten kijken. Colin ging ook lekker pitten. Morgen weer een dag. Truste!

HU15-11ZichtOpA9

About Peter Hofman 2136 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.