Disn… Nee, nu ophouden…

Lekker geslapen. Rustig aan begonnen vanmorgen. Cadeaus gekocht voor Lex en voor Rebecca. Tussendoor hebben we het nieuwe aardewerk van boerderij Meerzicht bewonderd. Dat daar een pannenkoek op lag, was natuurlijk bijzaak 🙂 ‘s Middags gerommeld in huis. Gyros gemaakt. Helaas een beetje saai vanwege het ontbreken van sla en patat. Toen naar Almere voor Lex zijn verjaardag… Goh wat is het donker. Het lijkt wel of er niemand thuis is… Even het WhatsApp bericht nakijken… TWAALF maart! Ehhh, oeps!?!? Dan maar weer snel naar huis voor wie is mol. Ten minste… Annet en Colin. Ik mocht voor straf milkshakes halen. Twee grote bananenshakes en een grote chocoladeshake rijker weer thuis gekomen en op de bank geploft.

Roodborstje

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.