Project sloop

Vanmorgen met Colin eindelijk zijn schoolproject gedaan. Dat moet hij woensdag in gaan leveren en had eigenlijk al af moeten zijn geloof ik, maar het kon nog even. Zoek thuis iets elektronisch dat stuk is en haal het uit elkaar. Het toeval wilde dat ik een of ander draadloos boxje had voor een telefoon. Die telefoon moest je op het boxje leggen en dan kreeg je geluid. Nou, niet met mijn telefoon in ieder geval. Mooi apparaat voor zijn project. Samen het apparaat netjes uit elkaar gehaald en alle losse onderdelen op een stuk karton geplakt. Komt dat hete lijmpistool toch weer eens van pas. Toen alles ingepakt en op weg gegaan naar de verjaardag van Rebecca. Meteen even de jonge hondjes kunnen bekijken. Zo heb je twee honden, zo heb je er tien. Na de verjaardag weer op weg naar Hillegom. Annet naar huis brengen.

DSC_5154

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.