Dag vakantie :(

Zo, de vakantie zit er weer op. We kunnen weer bijkomen op het werk 🙂 Zonder dollen, na de 136 nieuwe mailtjes weggewerkt te hebben, kon ik weer aan de bak met drie verschillende klussen. Genoeg te doen dus nog! Na het werk nog even cache “ontdek mij in de ontdekkingspark” oppikken en toen door naar mams. Na het halen van de patat even doorgereden om iets op te halen wat ik via eBay gekocht had. Voor het geval Colin meeleest, laten we het hier nog even bij 🙂 Dat ziet hij woensdag wel. Mams had de afleveringen opgenomen van het nieuwe dierenpark in Emmen: WildLands. Dat ziet er echt uit om eens te gaan bezichtigen als het open is. Moet wel een hele dag worden, want de toegangsprijzen liegen er niet om met 30 euro p.p. Na het eten Colin weer naar Monique gebracht en lekker naar huis. Bank hangen en vroeg naar bed. Morgen de tweede dag van de NLP cursus.

WildLands

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.