NLP dag twee

Vanmorgen weer op pad gegaan naar Doorn voor dag twee van de NLP cursus. Voor mijn gevoel bijtijds vertrokken, maar de aankomsttijd school steeds verder op door vertraging. Net op het moment dat ik dacht niet meer op tijd te kunnen zijn, leken de problemen opgelost en kwam ik toch ruim op tijd. De cursus was weer zeer intensief. Weer een dag suf geluld. Hoewel ik nu inmiddels snap dat dat komt omdat ik kinesthetisch ben ingesteld. Visueel en auditief ingestelde mensen verwerken signalen over het algemeen sneller. Kinesthetische mensen denken meer na en hebben meer tijd nodig om alle gegevens te verwerken. Daar komt dat suf geluld gevoel dus vandaan. Tot zo ver de predikaten “Auditief”, “Visueel”, “Kinesthetisch” en “Auditief digitaal”. Door met de logische niveaus. Van waar en wanneer via hoe, waarom en wie naar van waaruit. Best wel weer zware kost die ik lekker ga laten indalen. De terugweg ging ook weer van file naar file, maar daar maak ik me al lang niet druk meer om. Thuis komen doe je wel een keer. Rond een uur of acht bij Chananja geprobeerd de back-up van haar site weer op haar NAS te krijgen. De reden dat die NAS niet van buiten bereikbaar was, was snel gevonden. Het doorstuur systeem in haar internet router was leeg. Toen ik weer ingesteld had dat ftp verkeer doorgestuurd moest worden naar de NAS, kon ik er in ieder geval “van buiten” weer bij, maar de back-up van de site wilde nog steeds niet gaan werken. Nog steeds wel naar mijn NAS, maar niet naar haar NAS, vreeeeeemd…. Dus zoeken we maar weer verder. Nog een lekker wandelingetje naar huis en snel mijn mandje in. Morgen weer gewoon aan het werk.

JachthuisLandgoedBeukenrodeDuim

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.