Backup probleem

Vanmorgen mijn bed niet uit te hakken. Nog een keer snoozen,  nog een keer snoozen, nog een keer…  Me uiteindelijk toch mijn bed uit weten te werken. Op mijn werk was zowaar mijn favoriete parkeerplek nog vrij. Meestal is die rond dat tijdstip wel bezet. Tussen de voorbereidingen van de AIX upgrade en het overzetten van de VIO servers door, ook nog even gekeken naar het back-up probleem van Chananja. De conclusie is dat alles werkt, behalve de ftp verbinding tussen chantastisch en haar NAS. Naar mijn NAS gaat wel goed, van mijn site naar Chananja haar NAS gaat ook goed. Alles gaat goed, behalve wat moet. Ik heb het maar in een mailtje gezet wat ze door heeft gestuurd naar haar provider. We wachten het weer af. Na het werk, weer naar Only Friends. Mijn nieuwe schema bevalt me prima. Niet meer stressen om er zo vroeg mogelijk te zijn, maar gewoon zorgen dat ik de vijf uur sessie kan meedoen. Dan zes uur ook en afhankelijk van de drukte zeven uur meeduiken of alleen helpen met het te water laten. En dan via Kösem naar huis. Ondertussen nog gehoord dat de Raspberry Pi 3 uit is gekomen. Sneller en met ingebouwde WiFi. Dat laatste is dan niet zo heel interessant, maar dat hij sneller is wel. Kijken of ik de Pi 2 op de ene of andere manier kan ruilen voor een Pi 3. Dan krijgt de Minecraft server misschien iets meer ruimte. ‘s Avonds kwamen eerst Colin en later Annet. Colin moest nog even wat huiswerk leren. Die krijgt steeds meer en moet dat echt gaan plannen. Maar Brazilië heeft hij in ieder geval geleerd.

ChantastischBackupProbleem

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.