Arcen

Eitje gebakken voor Colin om mee naar school te nemen. Hem toen bij de bushalte afgezet en gaan ontbijten bij mams. Daarna de auto in de Aker geparkeerd en met de tram naar de Busken Huetstraat gegaan. Daar had René hulp nodig met het aansluiten van een Honeywell EvoHome installatie. Hij hanteerde liever even het vier-ogen principe hiervoor. Dus samen met draadloze kastjes en thermostaten in de weer gegaan. Onder in de kast gedoken om een regel unit te paren met de draadloze kastjes. Na verschillende pogingen, leek het dan te werken. Als je even rekening houd met een vertraging van ongeveer een minuut, blijkt het allemaal in orde te zijn. Na het verzetten van een thermostaat, duurt het ongeveer een minuut voor de centrale eenheid daar iets mee gaat doen. Dat is vast om niet constant een draadloze verbinding te hoeven houden. Als je dat eenmaal weet en even geduld hebt… Gaat het prima. Maar als je bezig bent met inregelen en veranderen, lijkt het al snel niet goed te gaan. Het klusje duurde langer dan gedacht en nadat René me bij mijn auto afgezet had, kon ik nog even snel langs huis om wat te eten en daarna snel naar Hoofddorp om Colin op te halen. Met Colin nog even naar GLS om een pakje te halen. Daarna lekker naar huis. Colin ging leren, ik lekker rommelen met het net gehaalde weerstation. Ook de nieuwe Raspberry Pi 3 was binnengekomen, dus ik kon ook weer aan de nieuwe Minecraft server gaan werken. Na het eten, snijboontjes met gekookte aardappelen en Duitse biefstukjes, Colin naar Monique gebracht, mams gedag gezegd en door naar Hillegom om Annet op te halen voor een weekendje bij Esther en Hans in Arcen.

DagjeRijden

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.