Hertog Jan

Vandaag dan eindelijk de Hertog Jan brouwerij in Arcen bezocht. Alle afgelopen keren is het er nooit van gekomen, maar nu dan toch wel. We werden rondgeleid door Thijs, een zeer enthousiaste gids. Duidelijk met hart voor het product. Hij had een erg leuke manier van vertellen en eigenlijk sneller dan verwacht wad het uur al weer om. Tussendoor hier en daar nog wat geproefd. Van het water waar het mee begint, via de standaard pils  tot de zware Grand Prestige. Het water smaakte me toch het beste. En natuurlijk de cola die ik aansluitend nog in de Hertog Jan kroeg genomen heb met het muntje dat bij de rondleiding hoorde. Als afsluiting van  de rondleiding als excuus voor de noodzaak van het kartonnen proefbekertje, kregen we allemaal nog een speciaal bierglas mee. Via de asperge kwekers weer terug naar het huisje. Na de shoarma de boel weer ingepakt en op weg naar Hillegom. Ten minste… Voor het eerst in zijn carrière wilde de tuut niet starten?!?! Met de startkabels tussen de auto van Hans en Esther en de Lancer, kwam hij in ieder geval weer tot leven. De komende dagen de accu maar even in de gaten houden. Na een verder weinig spannende rit, weer in Hillegom aangekomen. Truste.

DSC_5212

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.