Riddick

Vanmorgen startte de auto gewoon weer als vanouds. Voor de deur nog even de asperges voor Annet naar binnen gebracht en toen snel op pad naar mijn werk. De oprit vanaf de A4 naar de A9 is inmiddels veranderd. Die ligt nu waarschijnlijk zoals hij moet liggen voordeel omlegging. Op mijn werk was het rustig. Thuiswerkers en Beek-gangers. Ik zat dus eigenlijk alleen. Als ik de rest van het kippenhok even buiten beschouwing laat dan. Na het werk bij mams langs, daarna de asperges voor Monique gebracht en lekker naar huis. De minecraft server voor 1S1 op de Raspberry Pi 3 gezet en de 2 klaargemaakt om bij René te testen als internet pc. Vervolgens lekker bank hangen met Riddick op tv. Truste!

riddick-2013-frontback-cover

About Peter Hofman 2190 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.