366 dagen geocaching

Het is dan zo ver. Vandaag de laatste kalenderdag waarop ik nog geen geocache gelogd had. De eer van het weg vlakken van de laatste “0” is voor “Langs de Weespertrekvaart #0“. Deze code en de datum zullen gaan pronken op de “366 days of geocaching coin“. Uit het werk even naar de Weespertrekvaart gereden voor nummer nul. Best wel toepasselijk voor de laatste nul op de kalender. De nano liet zich makkelijk spotten en loggen. En dat was dan de laatste nul op de kalender! Thuis kon ik bij de buurvrouw het pakje met het lcd scherm voor de Raspberry Pi overhandigen. Dat was gisteren met de post gekomen. Nu nog kijken hoe ik daar een soort controle console van kan maken voor de minecraft logging. Ook even goed naar mijn CV ketel gekeken of ik daar een andere thermostaat op aan kan sluiten. Een wat slimmere dan de huidige. En dan meteen een die ik wel snap. De  Nefit Easy lijkt de beste keuze voor mijn Nefit ketel, echter… een korte zoektocht in de ingewanden van de ketel voor het exacte type nummer en een paar klikken op de Nefit website resulteerden in : “Nefit Easy is helaas niet geschikt voor uw toestel. ” 🙁 Maar volgens een andere ingang van die site, schijnt het weer wel te kunnen met de easy connect adapter… Morgen maar ff bellen anders.

366DagenGeocaches

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.