Werkoverleg

Vanmorgen vroeg op pad naar Apeldoorn voor het maandelijkse werkoverleg. De files vielen gelukkig mee. Ik kon op tijd het kwartier vertraging bij de Schiphol tunnel ontwijken door de sluiproute te nemen. Verder verliep de reis voorspoedig. Het werkoverleg zelf was zwaar. Veel besproken, maar wel uitgemolken. Maar we zijn weer op de hoogte van de stand van zaken. De rest van de dag lekker bezig geweest met het opnemen van onze VIO servers in Centerity. Dat ging zo lekker dat ik de tijd vergat en opeens tot de ontdekking kwam dat ik eigenlijk al te laat was voor Only Friends. Snel ingepakt en rustig op weg gegaan, maar juist als je alle tijd nodig hebt, zit alles tegen. Laat weg, druk op de weg, file, vertragingen, ik heb het maar niet geprobeerd. Direct maar via Kösem naar huis. Tussen Zwanenburg en huis nog wat caches geprobeerd, maar ik was niet echt gemotiveerd om te zoeken, dus ik vond ook niets. Nog vijf tot de duizend! Maar niet vandaag. Colin is ook weer gekomen en mocht direct aan zijn huiswerk. Wat hem dus niet beviel, want het was zo veel… Tja… School is geen vakantie 🙁 Dat het allemaal heel erg meevalt, merk je pas als je gaat werken. En verder… Op de bank hangen bij Star Trek: Into Darkness. ¡Hasta Mañana!

RaspberryPiColorScreen

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.