Geknipt door Cor

Vandaag een collega gevonden die ervaring heeft met 3D printen. Die heeft gezegd wel even te willen kijken naar de vreemde maatvoering in de print bestanden voor een Rapsberry Pi behuizing, minecraft style. Vanmiddag de groene replay schoenen die Colin te klein bleken, verkocht. Via Facebook in de Badhoevedorp ruilt/koopt/verkoopt iemand gevonden die ze graag over wilde nemen. Daarna even naar mams om Colin op te halen en naar Cor voor een knipbeurt. Het werd weer tijd. Voor mij ook een goed moment, want ik moet pasfoto’s laten maken voor mijn nieuwe paspoort. Dat ga ik morgen allemaal proberen te regelen. Na het eten weer lekker naar huis. Colin kan nog even leren en ik kan dit verhaal aftikken. Daarna maar vroeg naar bed.

Geknipt

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.