Tikibad

Bijtijds op weg gegaan naar het tikibad. Daar zo’n beetje alle glijbanen gehad gedurende de dag. Twee keer hard mijn kop gestoten, omdat ik mijn hoofd niet goed vasthield. Een keer in de tyfoon en een keer in de cycloon. Verder de blauwe haai, de X-tream, flits en blitz, moonlight, starbright, de lazy river en de canonball. Tegen half vier hadden we het wel een beetje gehad en zijn we weer richting Hillegom gegaan. Daar toch maar eens een poging gedaan om de Raspberry Pi behuizing minecraft style te laten printen. Alain’s hub deed het voor een bedrag waar ik de gok wel voor wilde wagen. Na het uploaden kreeg ik bericht dat de bestanden op zich in orde waren. Hij maakte zich een beetje zorgen over bepaalde uitstekende delen, maar die gok neem ik wel. Het gaat om het geheel. As we speak, wordt de doel al geprint. Vroeger stuurde je je digitale foto’s op en kreeg je de afdrukken thuis, nu stuur je een digitaal ontwerpje op en krijg je een voorwerp in huis… We gaan het zien… Na de pannenkoeken op de bank geploft met Millennium 3.

Tikibad

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.